SPORSEVERLERE MÜJDE

Bolu Milletvekili TBMM Divan Kâtibi Üyesi Fehmi Küpçü yoğun Meclis mesaisinin yanı sıra, Ankara’da Bakanlıklarda ve Genel Müdürlüklerde Geredemizin ve diğer ilçelerin projelerini birebir takip ediyor. Ayrıca her fırsatta Gerede’ye gelerek hemşehrileriyle de hasbihal etmeyi ihmal etmiyor.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte yaptığı uyumlu çalışmalarla İlçemizin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasına katkı sağlıyor.

Vekilimiz; Gerede’ye hizmet adına birçok Bakanlık ve Müdürlüklerle yaptığı görüşmeler neticesinde İlçemize ilk elden en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynuyor. Cezaevi Projesi, Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmaları, Kapalı Yüzme Havuzu, Fen Lisesi, Açık ve Kapalı Tenis Kortu, Gençlik Merkezi, Arkut Dağı Kayak Merkezi, İlçemizin Zorunlu Hizmet Bölgesine Aldırılması, Keçeli Suyu, Tarihi Arasta Projesi, Şehir Yayları 2 B Kapsamına Alınması, Dayıoğlu Alt Geçidi, Dayıoğlu Deresi Islah ve Peyzaj Uygulaması vb. bütün çalışmaları Ankara’da birebir takip ederek sonuca ulaştırıyor.

AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLİ FEHMİ KÜPÇÜ’DEN YENİ BİR MÜJDE DAHA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte devam eden projelerle ilgili İstişarelerde bulunan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile görüşmeler yaparak Bolu ve İlçelerinin sorunlarını dile getirdi. İlçemizde ekonomik ömrünü tamamlamış futbol sahasının yenilenmesi için 1.400.000.00 ? ödenek ayrılmasını sağladı. Yapılacak çalışmalar ile ekonomik ömrü tamamlanmış doğal çim yüzeyli futbol sahası sentetik sahaya dönüştürülerek etrafına çim yüzeyli koşu pisti yapılacak ayrıca saha etrafındaki tel örgüler de yenilenerek sporsever halkımızın hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Geredemizin bütün projelerini birebir takip eden Milletvekilimiz Fehmi Küpçü bizim Ankara’daki elimiz kolumuz. Gece-gündüz demeden ilçemizin kalkınması noktasında yaptığı çalışmalar ve girişimler için Milletvekilimize teşekkürü bir borç biliyoruz. İlçe Halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi. Bahar ayı ile birlikte stada saha çalışmalarının başlayacağı Geredespor’un 2018/2019 Futbol Sezonunda maçlarını sahasında oynayacağı öğrenildi.