ÇEKİMLER TAMAMLANDI

Pasific Prodüksiyon Film Şirketi tarafından gerçekleştirilen Dört Öykülü sinema filminin Gerede çekimleri tamamlandı.26-27 Kasım tarihlerinde ilçemize gelerek yaptıkları doğa kampında filmin çekim mekânları ile ilgili olarak bölgede çeşitli keşifler yapan yönetmen Tayfun Öztürk ve ekibi ilçemizdeki çalışmalarını tamamladı. Sinema filminin setleri; Esentepe Mesireliği, Arkut Dağı ve Ağzıören Güney Köy’de kuruldu.

Belediye Başkanı Mustafa Allar Film setini ziyaret ederek Yönetmen Tayfun Öztürk ve ünlü oyuncu Zerrin Epikmen ile bir süre sohbet etti. Çekimleri tamamlanan film hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamasında; “Pasific sinema şirketinin ilçemizde böyle bir çalışma yapması bizi onurlandırdı gururlandırdı bize sadece ev sahipliği yapmak düştü, turizm açısından önemli bir merkez olan Gerede hem yaz turizmi, hem kış turizmi hem de futbol turizmine dönük en önemli cazibe merkezlerinden bir tanesi, biz bunu geliştirebilmek hem Gerede’nin tanıtımını yapabilmek tarihiyle, kültürüyle öne çıkarmak için çalışıyoruz. İlçe tanıtımına katkı sağlayacağına inandığımız sinema filminin setini ziyaret ettik. Yönetmen Tayfun Öztürk, ünlü oyuncu Zerrin Epikmen ve diğer sinema oyuncularımız ile hasbihal ettik. Kendilerine film çekimi için ilçemizi tercih ettiklerinden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Yönetmen Tayfun Öztürk yaptığı açıklamasında ”Filmimiz bir festival filmi projesi 3 ayaklı bir çalışma 1. Ayağı Saatler Geriye Alındı 2. si Zaman İçinde Zaman 3. SÜ’de serinin sonu Zamanlar Arası Bulantı filmi bizim bu üç filmimizde de ortak tema zaman, zamanın ne kadar hızlı geçtiğini ve hiç kimsenin zamanı geri getirecek güce sahip olmadığını, nasıl bir ekonomik güce sahip olursa olsun hiçbir şekilde giden şeyin gelmediğini ifade etmeye çalışıyoruz ve biz bunları yaparken gelenek görenekleriyle o eski tatlı dokuları devam ettirip taşımak için köprü oluyoruz. Toplumun dinamiklerini ayakta tutan bu zaman ekonomi ve vesairelerle ilgili çok güzel göndermelerimiz var bu filmde inşallah serinin tamamını fırsatınız olursa film festivalinde ya da galada yada TV de izleme şansına sahip olursunuz genel itibarıyla filmimiz konu olarak budur zaman temalı küçük filmdir. Biz bu filmi 2 yıllık bir çalışmayla hayata geçireceğiz bir yılı senaryo yazım aşamasıydı ve prodüksiyon çalışmalarıydı bir yılı da dört mevsimi beklemekle geçeceği için ortalama 2 küsur yıl bekledikten sonra bu ürün elde edilmiş olacak ciddi bir emek var. Bende kendim ve ekip arkadaşlarım adına Belediye Başkanımıza bizlere sağladığı imkânlar ve destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Sinema Filminin galası 2019 Ocak ayında gerçekleştirilecek.