GEREDE MERKEZ TV´DE

Bolu’nun dünyaya açılan penceresi Merkez Tv Nerde Ne Var ekibi Gerede İlçesinin tanıtımını yapmak üzere Gerede’ye geldi. Geçtiğimiz günlerde Gerede´deki çekimlerini tamamlayan Merkez Tv ekibi, ilçemizde tarihi bakımdan önem taşıyan Kiliseli Han, Çan saati, Tarihi Hamam, Yukarı Tekke Camii gibi yapıların çekimi ile bunun yanı sıra Gerede´mizin yöresel yemeklerini, ekonomik açıdan bel kemiğini oluşturan dericilik ve Gerede´nin doğal güzelliği bakımından ilk sırasını teşkil eden Esentepe Mesireliğini ve Arkut Dağı Kayak Merkezi´ni tanıtacak.

Gerede tanıtımının yer alacağı Merkez Tv de yayınlanacak olan “Nerde Ne Var” isimli program önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak. Yayın tarihi Gerede Belediyesi web sayfasından duyurulacak.