GEREDELİLER GERKAV İFTARLARINDA BULUŞTU
Orjinal Resim

Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Gerkav) her sene düzenleyerek geleneksel hale getirdiği iftar programı bu sene Ankara´da Ulucanlar Cezaevi Müzesi İçindeki Restourant´da Gerede´de ise Park Esentepe Cafe´de tertip edilen organizasyonlar ile iftar yemeği düzenledi.

Ankara´daki İftar programına TBMM Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcı Yüksel Coşkunyürek, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt,Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kemal Demirdön, Prof.Dr. Ali Coşkun, TAPDK Üst Kurul Üyesi Murat Doğanay, Bolulular Federasyonu Başkanı Yakup Evirgen, Mithat Dayıoğlu, Ahmet Danışmanve Gerede Dergisi Editörü Ferhat Çetinoğlu, Gerede Dergisi yazarlarından Ahmet Özensoy, Abdullah Demirci, Mehmet Saim Bilge, Metin İpek, Muhsin Balaban, Eyüp Cüzdancı, Hacı İbrahim Mutlu´nun katıldığı iftara Ankara da bulunan Geredeli birçok üst düzey bürokrat, hayırsever iş adamı ve Gerkav vakfından burs alan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Cumartesi günü düzenlenen Gerede´deki programa; Bolu Milletvekili Ali Erçoşkun, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı, Ticaret ve sanayi odası başkanı Ersin Kaşka, Hayırsever işadamı Mithat Dayıoğlu, Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın, Gerede Belediye Başkanı vekili İsmail Çetin, Gerede Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur ve Belediye Meclis üyeleri, il Genel Meclisi üyeleri, Ankara, Bolu, Gerede ´den iş adamları, Öğrenciler Katıldı.

25 yılı aşkın verdiği hizmetlerle Gerede´nin adını perçinleyen Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Gerkav), bu yıl da 450´ü aşkın öğrenciye maddi imkân tanırken, verdiği burslar ile de pek çok öğrenciye ileriye dönük, emin adımlarla öğrenim almalarını sağlıyor.

Geredeli dostların birlikte vakit geçirdiği programlarda, yapılan konuşmalarda vakfın ve hayırlı hizmetlerin önemine değinildi. Yemek sonrasında söz alan Vakıf başkanı Mehmet Ziya Kahraman, Geredeli hemşerilerinden destek beklediklerini dile getirerek, burs ulaştırdıkları öğrenci sayısının 450 olduğunu söyledi. Katılımın yoğun olduğu programlarda vakfın senede bir yayımladığı Gerede Dergisi´nin 2016 yılı yeni sayısı dağıtıldı.

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7