ASFALT ÇALIŞMALARI 2017´DE DE DEVAM EDECEK

Göreve gelir gelmez vatandaşlarımızın ayağı çamura değmeyecek diyerek asfalt ve kaldırım

harekâtı başlatan Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçemizin hemen hemen bütün mahallelerinde asfalt, kaldırım ve bordür çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar sonrasında 2015 ve 2016 yıllarında yaklaşık 75.000 ton sıcak asfalt, 50.000 m² kilitli parke taşı, 25.000 m² bordür çalışması gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar; "Göreve geldiğim günden bu yana söylediğim sözlerin en başında vatandaşımız ayağı çamura değmeyecek sözü var ve bunu gerçekleştirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Doğalgaz bağlantı hatlarının bittiği bütün Mahalle, Cadde ve sokaklarda asfalt, kaldırım ve bordür çalışmaları gerçekleştirdik. Cep Parklar oluşturduk. Rabbim nasip ederse Ramazan Bayramının önümüzdeki günlerde asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarına devam edeceğiz. Asfaltsız, kaldırımsız mahalle, sokak, cadde kalmayacak" dedi.