HAİN DARBEYE MİLLETİMİZ "DUR" DEDİ
Orjinal Resim

15 Temmuz 2016 akşamı milli irade ve demokrasimize darbe teşebbüsüne karşı Gerede halkı, tek yürek olmaya devam ediyor.

Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize yönelik darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanını ellerindeki bayraklarla hınca hınç dolduran Geredeliler, 7´den 70´e "Milli İrade ve Demokrasi" nöbeti tutmaya devam ediyor.

Caddelere çıkan araç sürücüleri de korna çalarak ve ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan atıp tur attılar.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın "meydanlara inin" çağrısından sonra askeri kalkışma girişimine tepki göstermek için sokaklara döküldü. 
Askeri kalkışmanın olduğu geceden itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar meydanlarda bekleyen Gerede halkı, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın yanında olduğunu vurgulayarak; "Reis tamam diyene dek meydanlarda olmayı sürdüreceğiz," şeklinde konuşarak, destek mesajlarını yinelediler.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; "Vatanımızın bütünlüğüne, milli birliğimize, devletimize ve hükümetimize karşı Fetö Örgütü tarafından girişilen darbe; güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin feraseti ve basireti sayesinde başarısızlığa mahkûm edilmiştir. Olayların başladığı andan itibaren uyumayan, meydanlara çıkan, dua eden aziz hemşerilerimize şükranlarımı sunarım. Ancak görevimiz sona ermedi. Devletimizin talimatları gereği sulh ve sukunet sağlanana dek meydanları terk etmeyeceğiz" dedi.

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7