GÜL ŞEKERİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Gerede Key-Der Vakfı Gül Şekeri Kuran Kursu 4-6 yaş Din Eğitimi alan yaklaşık 45 öğrenci Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Allar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kur’an Kursu hizmetlerinin ne kadar önemli olduğu, çocuklarımızın kendisine ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlat olabilmesi onların dini değerlerin farkında olması gerekmektedir. Resulullah (SAV) Efendimiz bir hadisinde ‘İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır. Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı salih evlat’ buyurdu.

Biz Gerede Belediyesi olarak öğrencilerimize elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Öğrencilerimizin din eğitimleri noktasında onları yetiştiren hocalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar ziyaret sonrasında tüm öğrencilere hediye takdim etti.