ASFALT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Hız kesmeden devam eden asfalt kaldırım, tretuvar ve kilitli parke taşı çalışmaları ilçemizin önceden belirlenen ve ihtiyaç duyulan mahallelerinde bitirilme aşamasına geldi.

Takvim yılının son günlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde Yüksel Caddesi, Çevikoğlu, Şener, Kıble, Ensar Sokaklar, Dayıoğlu Mahallesi’nde Zambak, Menekşe, Çiğdem, Sümbül Sokaklar, Barbaros Caddesi, ve Hastane bahçesi asfaltlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Allar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Her yıl ortalama 25.000 ton sıcak asfalt attık. 15 Km’ye yakın yol demek bu. İlçemizin her noktasına hizmet götürdük. Mahalleler arasında ayrım yapmadık. Her yere eşit hizmet gitti. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri inceledik ona göre hareket ettik. Ekiplerime de teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun”