ŞEHİR TOKLAR SAKİNLERİNDEN ZİYARET

Gerede Dayıoğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Özcan ve Dayıoğlu Mahallesi Şehir Toklar sakinleri Belediye Başkanı Mustafa Allar’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Muhtar Mehmet Özcan ve mahalle sakinleri, gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar ile Şehir Toklar ile alakalı sorunları dile getirdiler. Belediye Başkanı Mustafa Allar, daha önce bize iletilen sorunlar ile nasıl ilgilendik ise şimdide sorunların çözüme kavuşması noktasında gerekenleri yapacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonrası Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘Dayıoğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Özcan ve Şehir Toklar Sakinleri Ziyaretime Geldi. Mahallemiz ile İlgili İstişarelerde Bulunduk. Kendilerine Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ederim.’’ dedi.