YABANİ OTLAR TEMİZLENİYOR

Gerede Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, rutin olarak yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra yabani otların biçilmesine de aralıksız devam ediliyor.

Gerede Belediyesi ekipleri, ilçede rutin park bakım ve çim biçme işleri ile birlikte yeşil alanlarda oluşan yabani otların temizlik işlerine de devam ediyor. Daha temiz bir Gerede için çalışmalarını bölge genelinde sürdüren ekipler; Mahalle Parkları, Şehir Giriş-Çıkışları ve Mesire Alanları ve kaldırımlarda  oluşan yabani otların temizliğine devam ediyor. Gerek kaldırım kenarlarında, gerekse boş arazilerde bulunan yabani otlar temizlenirken, rutin temizlik çalışmalarına da devam ediliyor.

Ekipler tarafından daha önce kesim ve biçim işlemi yapılan alanlarda ki otların, yoğun yağmur yağışı nedeniyle uzaması ile birlikte belirlenen alanlarda da tekrar çalışma yapılıyor. Gerede Belediyesi Park Bahçe Birimi ekipleri tarafından çalışmalar yaz mevsimi boyunca devam edecek.