15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİ İLE BAŞLADI

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla ülke genelinde organize edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri Gerede’de; 15 Temmuz Şehidi Fatih Kalu’nun ailesinin ziyaret edilmesi ile başladı.

14 Temmuz Salı günü Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve protokol heyeti 15 Temmuz darbe girişiminde Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Fatih Kalu’nun ailesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Şehit Fatih Kalu’nun babası, Erdal Kalu; ‘’ Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal ve Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Allar ilçemizde 15 Temmuz programlarını çok güzel icra ediyorlar, kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Oğlum Fatih, Vatan’ı Memleketi için şehit oldu, bu Vatan için bir değil, bin Fatih feda olsun’’ dedi. Ziyaret, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yaptığı duanın ardından sona erdi.

15 Temmuz Etkinlikleri, 15 Temmuz Çarşamba Günü 12.00’da Devam Edecek

15 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Saat:12.00 ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULMASI HATM-İ ŞERİF DUASI YAPILMASI

Yer: Yeni Camii