MEZBAHANE KURBANA HAZIR
Orjinal Resim

Gerede Belediyesince monoray sistem kullanılarak yapılan ve işletmesi özel bir firmaya ihale edilen Gerede Belediyesi Mezbahanesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl, pandemi nedeniyle her sene yapılan hazırlıklara ek tedbirler ilave edildi.

Her yıl Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşların takdirini kazanan ve büyük ilgi gören Belediye Mezbahanesin’de, kurban kesimi bu yıl pandemi nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde Gerede Belediyesi Veteriner Hekimi Hüseyin Bal’ın gözetiminde gerçekleştirilecek. Mezbahanede kesim için kullanılan ekipmanların bakımı gerçekleştirilirken mezbahanenin tüm noktaları dezenfekte edildi. Veteriner Hekim Hüseyin Bal tarafından belirlenen noktalara vatandaşların kullanımı için ayaklı dezenfektanlar yerleştirildi. Mezbahaneye gelen vatandaşlara giriş noktasında hijyen açısından görevliler tarafından ücretsiz kurban poşetleri verilecek.

Pandemi nedeniyle Gerede Belediyesi Mezbahanesinde alınan tedbirler kapsamında; Mezbahanenin girişinde Zabıta tarafından ateş ölçümü yapılacak ve maskesiz girişe izin verilmeyecek, Yoğunluk oluşmaması açısından; Kurban kesimi için mezbahaneye gelen vatandaşlar kendilerine gönderilen mesajda belirtilen saatte içeri alınacak ve olası yoğunluk engellenecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Vatandaşlarımızın her yıl verilen hizmetten memnun olduğu ve yoğun ilgi gösterdiği belediye mezbahanemizde, gereken tüm hazırlıklar Veteriner Hekim Hüseyin Bal ve görevli personel tarafından tamamlandı. Bu yıl hazırlıklarımızı pandemi nedeniyle ilave tedbirler alarak yaptık. Ekiplerimiz tarafından alınan tedbirlere vatandaşlarımızın riayet etmelerini önemle istirham ediyorum, sizlerin sağlığı bizim için büyük önem arz etmekte. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini Rabbimden niyaz ediyorum’’ dedi. 

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7