GEREDE DERİ OSB´YE YAPILACAK 2.ARITMA TESİSİNİN İHALESİ YAPILDI
Orjinal Resim

Gerede’de Deri Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak ve mevcut arıtma tesisinden yüzde 50 daha fazla kapasiteye sahip olacak 2. Arıtma Tesisinin ihalesi yapıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük önem verdiği ve ilçenin ekonomik anlamda bel kemiği olan Deri OSB’de,  üretim kapasitesinin artması sonucu ihtiyaç duyulan 2’nci Arıtma Tesisi için ihale dün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda gerçekleştirildi. Deri Organize Sanayi Bölgesine yapılacak olan yeni arıtma tesisi günlük 6 bin metreküp kapasiteli olacak. Tesiste ayrıca yeni arıtma teknolojisi kullanılacak. Tesis 24 ayda tamamlanacak ve projenin yaklaşık maliyetinin 30 Milyon TL olduğu ifade ediliyor. Yapılacak arıtma tesisi ile beraber Gerede, Türkiye’nin deri merkezi olma misyonunu ortaya koyacak ve Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesinde gün geçtikçe artan kapasite sadece ilçe değil, ülke ekonomisine de büyük katkı sağlayacak.

Gerçekleştirilen ihale sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atık Su Arıtma Tesisi İhalesini Gerçekleştirmenin Gururunu Yaşıyoruz . Öncelikle Deri Sanayi Esnaflarımıza ve İlçemize Hayırlı Uğurlu Olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum . Bu İhalede Emeği ve Katkıları bulunan AK Parti Bolu Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın AK Parti Bolu İl Başkanımız Nurettin Doğanay, AK Parti İlçe Başkanımız İsmail Çetin,  Gerede  Deri Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyelerimize  ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ersin Kaska ve Yönetimine  şahsım ve İlçem Adına Teşekkür ediyorum’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7