B TİPİ MESİRE ALANININ YOLLARI ASFALTLANDI
Orjinal Resim

Gerede Belediyesinin ilçede devam eden asfalt çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanında bulunan yollar asfaltlandı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile ilçede belirlenen ve asfalt programına alınan bölgelerde çalışmalar devam ediyor. Asfalt çalışmaları kapsamında son olarak; Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan B Tipi Mesire Alanının yolları asfaltlandı. Proje kapsamında; kamelya ve piknik üniteleri, yürüyüş yolları, açık otopark alanları, çocuk oyun alanları, mescit, kır lokantası. WC’ler, yöresel ürün satış yerleri, mini spor alanlarını içeren B Tipi Mesire alanı içerisinde yer alacak. Yıl sonuna kadar ihaleye çıkılması planlanıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar;’’İlçemizde devam eden Asfalt çalışmalarımız kapsamında; Projelerimiz arasında yer alan B Tipi Mesire Alanımızda ki yolları dün asfaltladık. B Tipi Mesire Alanımızı hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Esentepe’nin yükünü hafifletecek bir proje yeni bir yaşam alanı. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7