YENİLENEN KALDIRIMLAR TAM NOT ALDI
Orjinal Resim

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile başlayan ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım ve kilit parke çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan çalışmalar esnaf ve vatandaşlardan tam not aldı.

Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarı Üst ve Alt Yolda başlayan çalışmalar geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Çalışmalar Hacı Emin Efendi Caddesi’nde devam etti ve kısa süre içinde orada da tamamlandı. Kaldırım ve kilit parke çalışmaları;  Atatürk Bulvarı ve Hacı Emin Efendi Caddesi’nin yanı sıra ekipler tarafından belirlenen bazı mahalle ve sokaklarda da yapıldı.

Modern ve kullanışlı görünüme kavuşan kaldırımlar, peyzaj ve son rötüş çalışmaları da tamamlanarak esnafların ve vatandaşın kullanıma sunuldu. Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olan esnaf ve vatandaşlar; kaldırımlar genişleyince artık daha rahat yürüyebildiklerini ifade ettiler ve başta Belediye Başkanı Mustafa Allar olmak üzere çalışmaları gerçekleştiren tüm çalışanlara teşekkürlerini dile getirdiler.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7