BAŞKAN MUSTAFA ALLAR, YANGINZEDE AİLEYİ ZİYARET ETTİ
Orjinal Resim

Gerede’nin Koçumlar Köyü Kıncallar Mahallesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan yangında evlerini kaybeden aile Gerede Merkezde geçici evlerine yerleştirildi.

Yangınzede aile, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın öncülüğünde Gerede Belediyesi ve ilçede ki hayırseverlerin katkılarıyla yeni eşyaları alınarak geçici evlerine yerleştirildi. Geçici evlerinde ikamet etmeye başlayan aileyi Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ziyaret etti. Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Allar, yapılan yardımların yanı sıra ailenin eksikleri ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Yangınzede aile; Yangının yaşandığı ilk günden bugüne maddi, manevi her an yanlarında olan Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Geçtiğimiz günlerde Koçumlar Köyümüzde meydana gelen yangında eşini ve evini kaybeden Şehriye Teyzemizi geçici ikametinde ziyaret ettik. Evinin tutulmasından eşyaların teminine kadar 3 gün gibi kısa bir sürede yeni evine yerleşen Çetintaş ailemizin ihtiyaçlarını hayırseverlerimizin büyük destekleriyle Belediyemizce karşıladık. İlkbaharla birlikte evini de elbirliği ile inşa edeceğiz. Rabbim tüm hemşehrilerimizi afetlerden korusun. Maddi destek sağlayan hayırsever iş insanlarımız Fahreddin Kadayıf’a, Gerteks Tekstil Sahipleri Mesut ve Ali Karadaşlı’ya, Elifim Resort Yönetim Kurulu Başkanı Akif Allar’a teşekkür ederim’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7