MİLLETVEKİLLERİ GEREDE´DE GERÇEKLEŞEN YATIRIMLARI İNCELEDİ
Orjinal Resim

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçeye ziyarete gelen AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek’e yaptığı çalışmaları gezdirdi.

Gerede’ye ziyarete gelen, AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek’e Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Kemal Atay ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Demirses çalışmaların gezildiği esnada eşlik ettiler. Yapılan çalışmalar kapsamında; yapımları ve çalışmaları devam eden Tarihi Arasta Çarşısı, Kiliseli Tüccar Han, Kent Müzesi, Fakülte Ek Binası, B Tipi Mesire Alanı ile yapımları tamamlanan Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu ve yeni binasına taşınarak tefrişat işleri tamamlanan Ramazan Dede Bilgievi,  yerinde incelendi. Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan çalışmaların bir kısmı tamamlanma aşamasına gelirken, bir kısmında da çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek yerinde inceledikleri çalışmaları çok beğendiklerini, Gerede'nin gelişimi ve dönüşümü noktasında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın çok önemli projelere ve çalışmalara imza attığını dile getirdiler. Çalışmaların incelenmesinin ardından, yine İlçeye kazandırılan Esentepe Sosyal tesis binasında; AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte Esentepe Sosyal Tesis Binasında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’AK Parti Bolu Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ve Arzu Aydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İlçe Başkanımız İsmail Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Üyemiz Ali Kemal Atay ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Demirses ile birlikte güzide şehrimizde belediyemiz tarafından yaptığımız çalışmaları yerinde inceledik. Akabinde; AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Belediye Meclis Üyelerimiz ve AK Parti İlçe Teşkilatımız ile birlikte Esentepe Sosyal Tesis Binamızda istişare toplantısı gerçekleştirdik. Ziyaretlerinden dolayı kıymetli Milletvekillerimize teşekkür ederim’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7