GEREDELİ İSHAK BEY YURDU İLK ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLAYACAK

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın seçim vaatlerinden biri olan KYK öğrenci yurdu 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini ağırlayacak. Dayıoğlu Mahallesi üniversite yerleşkesinin hemen yanında bulunan KYK yurdu, 400 erkek öğrenciye hizmet verecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinden oldukça mutluyuz. Seçimlerde halkımıza ne söz verdiysek sözlerimizin arkasındayız. 400 kişilik öğrenci yurdumuzda Gerede Meslek Yüksek Okulu ve 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu öğrencilerimizi en iyi şartlarda, sağlıklı bir ortamda ağırlayacağız. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Üniversite Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.