GEREDE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE KUCAK AÇTI
Orjinal Resim

Gerede Belediyesi, yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Gerede’ye gelen üniversite öğrencilere misafirperverliğini gösterdi. Öğrencilere çeşitli ikramların yanı sıra Gerede’de gezip görebilecekleri yerleri gösteren broşürler dağıtılıyor.

BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu ve Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nde eğitime başlayan olan öğrenciler, Gerede Belediyesi tarafından açılan stantlarda verilen ikramlardan dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından üniversite girişinde kurulan stantta Gerede'nin misafirperverliği ve güler yüzü gösterildi. Çay, Kahve, Simit ve Gerede’nin doğa ve tarihi güzelliklerinin gösterildiği broşür ile gençlerin Gerede’te adapte olmalarını isteyen belediye ekiplerine öğrenciler de teşekkür etti.

Standı ziyaret eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar;’’ Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte BAİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu ve Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ne gelen değerli öğrencilerimiz için karşılama standı açtık. AK Parti İlçe Başkanımız İsmail Çetin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Yunus Demirses ve TÜGVA İlçe Temsilcimiz Murat Balcıoğlu ile birlikte Öğrencilerimiz ile tanıştık, sohbet ettik, çay, kahve ve simit ikramında bulunduk. Dekanımız Prof. Dr. Ferudun Kaya ve tüm hocalarımıza teşekkür eder, yeni öğretim yılında kendilerine ve öğrencilerimize başarılar dilerim. Başarılı bir öğrencilik yıllarınızın ardından mezun olmanız dileğiyle’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7