BELEDİYE FİLOSUNA SIFIR İŞ MAKİNESİ KAZANDIRILDI

Gerede Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için araç parkını genişletmeye devam ediyor. Belediye, aldığı 1 adet sıfır Beko Loder’i araç filosuna ekledi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatı ile Devlet Malzeme Ofisinden alınan sıfır Beko Loder Gerede Belediyesi araç filosuna kazandırıldı. Araç filosuna kazandırılan Beko Loder Atölye Amirliği tarafından yapılacak hazırlıkların ardından Kar Küreme ve Yol Açma çalışmaları için vatandaşların hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; ‘‘Şükürler olsun ki bugüne kadar gerek kendi bütçemizden, gerekse hibe yoluyla Belediyemize birçok araç kazandırdık. Belediye hizmetlerinin verimli ve hızlı olması için Araç parkurumuzu yenilemeye devam ediyoruz. Yeni aldığımız sıfır aracımız İlçemize, Belediyemize ve Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.