GEREDE´DE TURİZM HAFTASI PROGRAMI YAPILDI
Orjinal Resim

Gerede Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Gerede Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde program düzenlendi.

Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Turizm Haftası programına İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp, Daire Amirleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı. Program; açılış konuşmaları, folklor gösterisi, şiir dinletisi, video gösterisi, konser, mezun öğrencilere aşçı kepi ve yelek giydirilmesi, mezun öğrencilerin yemin etmeleri ile tamamlandı.

EĞİTİMİN ve EĞİTİMCİNİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK

Program sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’İlçe Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tertiplediği Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022 Turizm Haftası Programına katıldık. Öğrencilerimizin gösterilerini izledik, öğretmenlerimizin kurmuş olduğu Türk Halk Müziği korosundan türküler dinledik. Okulumuzun yapılmasında verdiğimiz emeklerin karşılığını alabildiğimizi görmek ve mezun olan evlatlarımızın devlet kurumlarında, çeşitli otel ve restoranlarda iş başı yaparak çalışma imkanı bulmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7