YÜZBİNLERİN ZİYARET ETTİĞİ TARİHİ GEREDE PANAYIRLARI SONA ERDİ
Orjinal Resim

Gerede Panayırları, 30 Eylül, 1-2 Ekim 2022’de gerçekleştirilen ikinci panayır ile sona erdi. 16-17-18 Eylül tarihindeki ilk panayır ve ikinci panayırla birlikte yüz binlerce kişi tarihi panayırı ziyaret etti.

Birinci panayırlarda olduğu gibi sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi katılımı artırırken ikinci panayırların 3. Günü öğleden sonra yağışlı hava panayırın hızını kesmeye yetmedi. 2. Panayırları; Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, HSK Üyesi Aysel Demirel ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mali Müşavir Murat Demirel, Bolu AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, AİBÜ Genel Sekreteri İhsan Ağcan, 2004-2019 yılları arasında Bolu Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz, Gümrükler Genel Müdürü Mustafa Gümüş ve Belediye Meclis Üyeleri ziyaret etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırımızı her yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir şekilde gerçekleştirmek için çaba sarf ettik. Geçtiğimiz yıllarda esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri bu panayırda hayata geçirdik. Bu yıl da panayırımız esnaflar açısından ve vatandaşların kışlık ihtiyaçlarını karşılamaları yönünden çok verimli geçti. Panayır, kazasız, belasız bir şekilde tamamlandı. Türkiye’nin 81 Vilayetinden gelen esnaflarımız, Geredeli esnaflarımız, vatandaşlarımız memnun bir şekilde ilçemizden ayrıldı ve bizler bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Son olarak ilçemize yakışır bir panayır kurulması için gece-gündüz çalışan Belediye personelime teşekkür ediyorum. Huzurlu ve güvenli bir panayır için gayret gösteren Emniyet Mensuplarımıza, Jandarma Teşkilatımıza ve Sağlık Mensuplarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Esnaf ve vatandaşlarımızı dinleme imkânı da bulduk. Taleplerini aldık ve yerine getireceğiz. Genel olarak halkımız hem panayırlardan hem de Belediyemiz çalışmalarında çok memnun” dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7