GEREDE´DE TİYATROYA DOYACAKSINIZ
Orjinal Resim

Gerede Belediyesi organizasyonunda, 12 Kasım Cumartesi günü Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından aynı gün içerisinde iki farklı tiyatro sahnelenecek.

Belirlenen etkinlik takvimi ile Gerede Belediyesi kültür faaliyetleri kapsamında birçok ünlü ismi Gerede’ye getirerek programlar düzenledi ve programlar ilçe halkı tarafından büyük ilgi görmüştü. 12 Kasım Cumartesi günü ise; Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından Saat:15.00’da çocuklar için ‘’Şabanın Maceraları’’, Saat:20.00’da yetişkinler için ‘’Zıt Kardeşler Firarda’’ isimli tiyatro gösterileri Melih Gökçek Kültür Merkezinde sahnelenecektir. Her iki tiyatronun da girişleri ücretsiz olacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Kültür faaliyetleri kapsamında 12 Kasım Cumartesi günü değerli çocuklarımız ve kıymetli vatandaşlarımız için aynı gün içerisinde iki farklı tiyatro gösterisi düzenleyeceğiz. Melih Gökçek Kültür Merkezimizde düzenlenecek olan tiyatro gösterilerine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Yıl içerisinde bu ve buna benzer etkinliklerimiz devam edecek’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7