BAKAB TOPLANTISINA GEREDE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) istişare toplantısı Gerede’de gerçekleştirildi.

Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) istişare Kasım ayı toplantısı Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın ev sahipliğinde  Esentepe Sosyal Tesisinde gerçekleştirdi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya; Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Okur, BAKAB Meclis Üyeleri ve Encümen Üyeleri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Batı Karadeniz Kalkınma Birliği istişare toplantısını İlçemizde gerçekleştirdik. Toplantıda, belediyelerin çalışmaları ve birliğin önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında bilgiler verdik. Aldığımız kararların başta BAKAB Üyelerimize, İllerimize ve İlçelerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Katılım ve katkılarından dolayı tüm değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.