MUSTAFA ALLAR´DAN ULUSAL BASINA ZİYARET
Orjinal Resim

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar Ankara’da ulusal basını ziyaret etti. Ziyarette gündem Batı Karadeniz’in incisi Gerede oldu.

Kanal D ve Hürriyet Gazetesi’ni ziyaret eden Mustafa Allar; Kanal D Ankara Temsilcisi Gazeteci-Yazar Zafer Şahin, Hürriyet Gazetesi Ankara Genel Yayın Yönetmeni Fatih Tekeci ve Hürriyet Gazetesi Ankara Muhabiri Murat Yılmaz ile Gerede ile ilgili yapılan ve yapılacak olan projeler ile Gerede’nin tanıtımı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’İlçemizin tanıtımı için Ankara'da Medyanın önde gelen isimlerini ziyaret ederek Geredemiz üzerine hasbihal ettik. Kanal D Ankara Temsilcisi Gazeteci-Yazar Zafer Şahin'i Ankara'da ki ofisinde ziyaret ettik. Akabinde; Hürriyet Gazetesi Ankara Genel Yayın Yönetmeni Fatih Tekeci ve Hürriyet Gazetesi Ankara Muhabiri Murat Yılmaz'ı Ankara'da ki ofislerinde ziyaret ettik. Nazik kabullerinden dolayı; Zafer Şahin, Fatih Tekeci, Murat Yılmaz ve Bam Medya İmtiyaz Sahibi Murat Çoban’a ayrı ayrı teşekkür ederim’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7