HAYALLERİMİZ GERÇEK OLUYOR
Orjinal Resim

DEMİRCİLER MAHALLESİ RİSKLİ ALAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ  FAY HATTI VE FAY HATTININ KUZEYİNDE BULUNAN TAŞINMAZLARIN YAPIM İHALE TARİHİ BELİRLENDİ.

Bilindiği üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Belediyemize vermiş olduğu yetkiye istinaden,  Belediyemizce Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, fay hattı ve fay hattının kuzeyinde bulunan taşınmazların yıkımına yönelik, alanda bulunan yaklaşık 130 adet yapının yıkımı için 18.01.2023 tarihinde yıkım işi ihalesi yapılmıştı. İhale sürecinin tamamlanmasının akabinde acilen yıkım çalışmalarına başlanacağı konusunda da vatandaşlarımızı bilgilendirmiştik.

Yıkım sürecine girilirken, İlçemiz açısından büyük önem arz eden konuya ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toki tarafından, Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi fay hattı ve fay hattının kuzeyinde bulunan taşınmazların yapım ihale tarihi 3 Mart 2023 olarak belirlenerek önemli bir karara daha imza atılmış oldu. Yapım ihale tarihinin açıklanmasıyla birlikte, yıkım çalışmaları bittikten sonra hemen yapım çalışmalarına başlanılabilecek.

İlçemiz açısından büyük önem arz eden Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçmesinde;

-Öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a,

- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KURUM’a,

-Milletvekillerimiz Fehmi KÜPÇÜ’ye  ve  Arzu AYDIN’a,

-Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad GÜRGEN’e,

-Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Bedri Sinan GÜL’e,

-İlçe Başkanımız İsmail ÇETİN’e,

-Belediye Meclis Üyelerime,

-İlçe Teşkilatlarıma,

-Bize güvenen ve desteğini esirgemeyen tüm Hemşehrilerimize teşekkür ve şükranlarımı sunarım.

İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Saygılarımla.

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7