HABER ARŞİV
GEREDE BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDU
Gerede Belediyesi, her Ramazan ayında olduğu gibi bu senede hemşehrilerinin ayağına kadar hizmet götürdü. Gerede Belediyesi yaptığı çalışmalar ile he
17.5.2021
YEMEKLER AŞEVİNDE PİŞİYOR, EVLERE SERVİS EDİLİYOR
Gerede Belediyesi aşevinde yapılan yemekler ihtiyaç sahiplerine kapı kapı ulaştırılıyor.
5.5.2021
FAKÜLTE EK BİNASININ TEMELİ ATILDI
Gerede Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılan ve yapımına başlanılan Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Ek Bina inşaatında çalışmalar sürüyor.
4.5.2021
GEREDE BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA
Gerede Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yüzlerce erzak kolisi ulaştırdı.
3.5.2021
ZABITA EKİPLERİ RAMAZAN DENETİMDE
Gerede Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Gerede´de gıda ürünleri satışı yapan işletmelerde Ramazan denetimi gerçekleştirildi.
28.4.2021
BARINAKTA SAHİPLENME VE MAMA DESTEĞİ SÜRÜYOR
Gerede Belediyesi´ne ait hayvan barınağında bulunan can dostlar için Gerede Belediyesi ile vatandaşların iş birliği devam ediyor.
28.4.2021
DÜZENLİ DEPOLAMA ALANI HAYATA GEÇİYOR
Belediye Başkanı Mustafa Allar´ın; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank´ın Gerede ziyaretinde dosya sunarak ilettiği Deri OSB Düzenli Depolama A
22.4.2021
YENİ HÜKÜMET KONAĞI YAPIMI İHALEYE ÇIKIYOR
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar?ın projeleri arasında yer alan Yeni Hükümet Konağı yapımı ihaleye çıkıyor.
15.4.2021
GEREDE´DE ZABITADAN FIRIN DENETİMİ
Gerede?de Ramazan?ın ilk günü iftar öncesinde ekmek ve pide üretimi yapan fırınlar denetlendi.
14.4.2021
GEREDE BELEDİYESİNDE İMZALAR ATILDI
HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı HİZMET-İŞ Sendikası ile Gerede Belediyesi arasında iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.
12.4.2021
Görüntülenen Kayıt:  1-10 /  Toplam Kayıt: 824