2019 BÖYLE GEÇTİ-3
Orjinal Resim

Başarılı çalışmalarını aralıksız sürdüren ve her zaman takdir toplayan Gerede Belediye’si 2019 yılında da çözüme kavuşturduğu ve tamamladığı projelerle ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra 2019 yılının en önemli olaylardan biride, Geredelilerin büyük teveccühü ile Mustafa Allar’ın Gerede Belediye Başkanlığına 2.kez seçilmesi oldu.

Değerli Hemşehrilerim;

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri İlçemizde huzur ve güven ortamında gerçekleşti. Bu seçim sonuçlarına göre Allah’ın takdiri ve siz değerli hemşehrilerimin büyük teveccühü ile Gerede Belediye Başkanı olarak bu mesuliyeti onurla yüklenmiş bulunuyorum. Öncelikle başta siz Gerede Halkı olmak üzere seçim sürecinde fedakârca çalışan AK Parti Gerede ailesine, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, partimize gönül verenlere teşekkürü bir borç bilirim. 31 Mart Yerel Seçimlerinde teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama 2. Defa layık gören ve hayırlı olsun ziyaretine gelen, sosyal medya ve telefon aracılığıyla tebriklerini ileten, tebrik çiçeği gönderen hemşehrilerimize şükranlarımı sunar, teşekkür ederim.

Gerede’de Gönül Belediyeciliği kazandı

Başkan Allar, sadece seçim zamanında vatandaşına giden siyasetçilerden, belediye başkanlarından olmadıkların altını çizerek, “Bu anlayışımızın Gerede seçimlerini olumlu şekilde etkilediğini düşünüyorum. Gerede Belediye Başkanı olarak 5 yıldır gece-gündüz, düğününde, bayramında, iyi gününde, kötü gününde hep hemşehrilerimizle birlikte olduk.  Bundan sonra da hemşerilerimizle gönül gönüle olmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Bütün mücadelemiz birlik ve beraberlik içerisinde Gerede’mizin kalkınması, gelişmesi, daha yaşanabilir bir şehir olmasıdır. Partilisi, Partisizi, bize oy vermiş vermemiş, Gerede’de yaşayan tüm insanlarımıza hizmet edeceğiz ve Allah’ın izni ile bunu başaracağımıza inanıyorum.

Yerel Seçimlerin İlçemizde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesini temin eden başta Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal’a ve nezdinde Emniyet ve Jandarma görevlilerimize, İlçe Seçim Kurulu görevlilerimize, sandık kurullarımızın Başkan ve üyelerine, seçim çalışmaları boyunca İlçemize gelerek büyük destek veren Bolu Milletvekillerimiz Sayın Fehmi Küpçü ve Sayın Arzu Aydın’a, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın İsmail Çetin’e ve nezdinde İlçe Teşkilatımıza, 15 yıl Belediye Başkanlığımızı yapan Ağabeyimiz Sayın Ömer Baygın’a,  İl Genel ve eski-yeni Belediye Meclis Üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarının Değerli Başkan ve Üyelerine, Muhtarlarımıza, esnaflarımıza, çalışanlarımıza ve daima yanımızda olan tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımı sunar, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarının hem ülkemize hem de hepimizin ortak paydası Geredemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.         

                                                                                                      Mustafa ALLAR

                                                                                                                           Gerede Belediye Başkanı

 |  Paylaş  | 
 
Yazılım K7