MUSTAFA ALLAR´DAN KUR´AN KURSU İNŞAATINA ZİYARET

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu’nun nezaretinde hayırseverlerin katkıları ile yapımı devam eden Hafızlık Erkek Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu incelemeler sonunda yaptığı açıklamada; ‘’Belediye Başkanımız Mustafa Allar ile Geredeli vatandaşların Kur-an Kursu inşaatına gerçekten sahip çıktıklarını, hem maddi hem de manevi olarak yardımlarını hiç esirgemediklerini, inşaat çalışmalarının planlandığı gibi devam ettiğini, hep beraber el ele vererek bu güzel müesseseyi hizmete kazandıracaklarını ifade ederek, yaptıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a ve hayırseverlere teşekkür ederim’’ dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar inceleme sonrası yaptığı açıklamada; ‘’Dayıoğlu Mahallemizde hayırseverlerimizin katkıları ile yapımı devam eden İlçe Müftülüğümüze bağlı Yatılı Erkek Kur'an Kursu İnşaatı tüm hızı ile devam ediyor. İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu ile birlikte inşaat çalışmalarını inceledik. İlçe Müftümüz Abdurrahman Şenoğlu'na, emeği geçen herkese ve hayırseverlerimize teşekkür ederim. İnşaatın tamamlanıp binanın hizmete girmesi için yaklaşık 2 Milyon TL'ye daha ihtiyaç olduğunu öğrendim. Bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Müftülüğümüze müracaat edebilir. Allah kabul eylesin’’ dedi.

Yapılan görüşmelerde Kur’an Kursu inşaatının çevre peyzaj düzenlemesi gündeme geldi. İlçe Müftülüğünden gelen talebi Mecliste gündeme getiren Belediye Başkanı Mustafa Allar burada Belediye Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısında yapılan görüşmede Hafızlık Eğitim Merkezinin çevre peyzaj düzenlemesinin yapılması oy birliği ile karara bağlandı.