RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Bayramlar; Kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsattır. Bayramlar; affetmektir, küçüğünü ve büyüğünü bilmektir. Bayram; Ramazan-ı Şerifin bitmesinden dolayı üzüntü duyan Müslümanlara bir tesellidir. Sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram sevinci ile dolarken, diğer yandan deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hüznünü yüreklerimizde hissediyoruz. Güçlü devletimizin varlığı ve Millet olma bilinci sayesinde yaralarımızı en hızlı şekilde sarmaya devam ediyoruz.
Bu vesile ile Siz Değerli Hemşehrilerimin Ramazan Bayramını Tebrik eder; İlçemize, Ülkemize ve Tüm İnsanlığa Hayırlar Getirmesini, tüm felaketlerden Devletimizi ve Milletimizi korumasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.

Mustafa ALLAR
Gerede Belediye Başkanı