HÜKÜMET KONAĞINDA ÇALIŞ. SÜRÜYOR

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projeleri arasında yer alan Yeni Hükümet Konağı’nın yapımı devam ediyor.

Gerede Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan Yeni Hükümet Konağı’nın yapımı hızla sürüyor. Yeni Hükümet Konağı yapıldıktan sonra, vatandaşlar ulaşım, park ve trafik açısından rahatlama yaşayacaklar. Kaymakamlığa bağlı idari birimlerin yer alacağı binada vatandaşlar için fiziki koşullar bakımından da ferahlık yaşanacak. Şu anki yerinde özellikle fiziki koşulların yetersizliği ve trafik sorunu öne çıkıyordu. Yeni alanda ise en büyük kolaylık trafik olacak. Ayrıca idari birimler daha güvenli ve konforlu bir binada daha kaliteli hizmet verecek.

Çalışmaları yakinen takip eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Yeni Hükümet Konağı çalışmaları hızla sürüyor. Her projemizde olduğu gibi Hükümet Konağı projemizin de çalışmalarını bizzat yerinde takip ediyorum. Diğer projelerimiz gibi bu projemizde hayata geçiyor.” Dedi.