KAPALI HALI SAHA BİNASI YENİLENDİ

Mülkiyeti Gerede Belediyesi’ne ait Kapalı Halı Saha Binasında yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Kapalı Halı Saha Binası tadilatı kapsamında binanın çatı örtüsü, zemin kaplamaları, dış cephesi, halı saha bölümünde ise;  wc, duş, soyunma odaları ve saha zemini yenilendi. Binanın daha önce düğün salonu vb. etkinlikler için kullanılan 2. katı ise, çocuk eğlence merkezi olarak dizayn edilerek kullanıma sunulacak. Tamamlanan Tadilat yapımı sonrası halı saha ve çocuk eğlence merkezi için ihale süreci hazırlanmaya başladı. İhale süreçleri ayrıca Gerede Belediyesi tarafından ilan edilecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘‘Mülkiyeti Belediyemize ait olan Kapalı Halı Saha Binası tadilatı için ihaleye çıktık, ihaleyi alan firma çalışmalarını tamamladı. Kapalı halı saha ve oyun gruplarının yer alacağı çocuk eğlence merkezini en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Vatandaşlarımız; ilçede çocuklar için eğlence alanı bulunmadığından sık sık Bolu’ya giderek çocukları ile birlikte vakit geçiriyorlardı. Biz inşallah çocuklarımız ve gençlerimizin güzel vakit geçirebileceği emsalleri kadar güzel bir eğlence ve oyun merkezini hizmete açtığımızda vatandaşlarımız çocukları ile özellikle hafta sonlarını en güzel şekilde değerlendirebilecek. İlçemize hayırlı olsun” dedi.