EFSANE TURNUVA BAŞLIYOR

Gerede Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yılda 36.sı gerçekleştirilecek olan, Ortaokullar Arası futbol turnuvası 5 Haziran’da start alacak.

Bu yıl 36.sı yapılacak olan turnuvanın açılışı 5 Haziran Pazartesi günü Saat:11.00’da Esentepe Futbol Sahasında Dayıoğlu Ortaokulu-Esentepe Ortaokulu arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. Günün ikinci karşılaşması ise Saat:13.00’da Yenimahalle Ortaokulu ile 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu arasında oynanacak. İlk günün son karşılaşması ise; Saat:15.00’da Seviller Ortaokulu ile Gerede Ortaokulu karşılaşması ile tamamlanacak. 6 takımın katıldığı turnuva tek grup şeklinde olacak. Karşılaşmalar hafta içi her gün devam edecek. Final maçlarının tarihleri ise grup maçlarının tamamlanması ile birlikte belirlenecek tarihte oynanacak.