BİNLERCE ÇOCUK ÇOK MUTLU
Orjinal Resim

2 Mart 2024 Cumartesi günü Gerede Belediyesi tarafından Çocuk Eğlence Merkezine dönüştürülen tesisin açılışı gerçekleştirildi. 1990’lı yıllarda kapalı halı saha olarak yapılan ve uzun yıllar ilçeye hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan tesis; Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından verilen talimatla güçlendirilerek depreme dayanıklı hale getirildi. Büyük onarım ve tadilattan sonra halı saha yenilendi ayrıca hizmete girdi. Üst kat ise komple çocuk eğlence merkezine çevrildi.

Açılışa; AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çongar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyeleri, İdari ve Mülki Daire Amirleri ve vatandaşlar ile yüzlerce çocuk katıldı.

Çocuk Eğlence Merkezinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “ Atıl vaziyetteki binamızda onarım ve tamirat işlemlerini yaptırdık. İlçemizdeki çocuklarımızın hoş vakit geçirmeleri sağlamak amacıyla da Çocuk Eğlence Merkezine dönüştürdük. Eğlence Merkezimizde; kum havuzu, havuz topu, ailelerimiz için bekleme alanı, kafeterya ve çocuk oyun gruplarımız yer almaktadır. Çocuklarımız, yarınımızın garanti altına alınabilmesi için geleceğimiz. Biz, onların iyi yetişmesi, kendilerine güvenebilmeleri için eksik olan ne varsa onu tamamlamaya çalışıyoruz. Yaptığımız projeler, İlçemize kazandırdığımız hizmetler Allah’ın izniyle yeni dönemde de devam edecek. İlçemizin hangi hizmetlere ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Seçim beyannamemizi de bu doğrultu da hazırladık. Şimdiye kadar yaptıklarımız ortada, memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. İlçemize, çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Açılış sonrası sırayla çocukların kullanımına açılan oyun alanında çocuklar eğlencenin tadını çıkarırken, hoşça vakit geçirdiler. Dışarıda bekleyen çocuklara ise palyaçolar eşliğinde mısır ve pamuk şeker ikram edilirken, beklerken sıkılmamaları amacıyla yüzleri boyanarak oyunlar oynatıldı. Aileler ise İlçenin böyle bir hizmete ihtiyacının olduğunu ifade ettiler. Bu hizmeti İlçeye kazandıran Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini belirttiler.

Eğlence merkezi hafta içi öğretmenlerin öncülüğünde anaokulu ve ilkokulu öğrencilerin kullanımı sağlanıyor, hafta sonu ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak 4-12 yaş arasındaki çocukların kullanımına ücretsiz olarak açık kalmaya devam edecek.

 

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7