ÇOCUK EĞLENCE MERKEZİ ÜCRET TARİFESİ BELLİ OLDU
Orjinal Resim

2 Mart 2024 Cumartesi günü Gerede Belediyesi tarafından restore edilerek Çocuk Eğlence Merkezine dönüştürülen tesisin açılışı gerçekleştirilerek ücretsiz olarak hizmete girmişti.

1990’lı yıllarda kapalı halı saha olarak yapılan ve uzun yıllar ilçeye hizmet veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan tesis; Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından verilen talimatla güçlendirilerek depreme dayanıklı hale getirildi. Büyük onarım ve tadilattan sonra halı saha yenilendi ayrıca hizmete girdi. Üst kat ise komple çocuk eğlence merkezine çevrildi.

Yaklaşık 2 ay ücretsiz olarak öğrencilerin ve çocukların hizmetine sunulan Çocuk Eğlence Merkezi 11 Mayıs itibari ile ücretli olarak hizmet vermeye başladı. Gerede Belediyesi Meclisinde alınan karar ile; Çalışma saatleri ve fiyat tarifesi belirlendi. Çocuk Eğlence Merkezi Hafta içi Saat:12.00 ile 20.00 saatleri arası, Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri ise Saat:10.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmet verecek. Fiyat tarifesi Yumuşak Oyun Alanı ve Kum Oyun Alanı Yarım Saat 80 Tl- 1 Saat 160 Tl, Ekskavatör 40 Tl,  diğer oyun grupları ise 20 Tl olarak belirlendi. Ayrıca Pazartesi ve Salı günleri temizlik çalışmaları nedeniyle Çocuk Eğlence Merkezi kapalı olacaktır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Atıl vaziyetteki binamızı ilçemizdeki çocuklarımızın hoş vakit geçirmeleri sağlamak amacıyla Çocuk Eğlence Merkezine dönüştürdük. Eğlence Merkezimizde; kum havuzu, havuz topu, ailelerimiz için bekleme alanı, kafeterya ve çocuk oyun gruplarımız yer alıyor. Açıldığı günden bugüne öğrencilerimiz ve çocuklarımız büyük ilgi gösterdi. Gösterilen ilgiye istinaden yaklaşık 2 ay ücretsiz olarak hizmet verdik. İstedik ki Geredemizde bu oyun alanından yararlanmayan çocuğumuz kalmasın. Çok şükür binlerce çocuğumuz buralarda güzel vakit geçirdiler. Belediye Meclisimiz ile aldığımız karar ile ilimizde ve bölgede bulunan işletmelere nazaran fiyat tarifesini en uygun seviyede tuttuk. İlçemize ve kıymetli çocuklarımıza tekraren hayırlı olsun’’ dedi.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7