Gerede Belediyesi monoray sistem kullanılarak yapılan Gerede Belediyesi Mezbahanesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını tamamladı.
Her yıl Kurban Bayramında vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve takdirini kazanan Belediye Mezbahanesinde kurban kesimi, kasap ve yardımcı personel ile birlikte hijyenik ortamda kurban kesme hizmeti verilecek. Kurban Kesme bedeli; bu yıl Belediye Encümeninin aldığı karar gereği 5000 TL olarak belirlendi. 29 Mayıs mesai bitimine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğünde ön kayıt yaptıran vatandaşlar kuraya katıldı. Kura çekimi, 30.05.2025 Cuma günü Saat 14.00´da Gerede Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Çekilen kura neticesinde 71 kişi asil olarak belirlendi.
Veterinerlik Servisi, Gerede Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü gözetiminde, kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşların katılımıyla sıra ile gerçekleşen kura çekimi yaklaşık 1 saat sürdü.
KURBAN KURA LİSTESİ EKTEDİR.