DÜŞEN KÖPEĞİ İTFAİYE KURTARDI

Gerede'de, boşluğa düşerek su içinde kalan köpek Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Gerede Yeni Mahallede bulunan bir inşaatta, yaklaşık 2 metre derinliğindeki su dolu boşluğa düşen köpeği gören mahalle sakinleri Gerede Belediyesi santraline haber verdi. Santral görevlisinin İtfaiye Müdürlüğüne olayı haber vermesi sonucu ekipler hemen harekete geçerek olay mahalline intikal etti. Su dolu boşluğa düşen köpek itfaiyeciler tarafından düştüğü yerden anında kurtarıldı. Kurtarılan köpek sağlık durumunun kontrol edilmesi ile birlikte Gerede Belediyesi geçici barınağında tedavisi ve bakımları yapıldıktan sonra doğal yaşamına bırakıldı.

Köpeğin kurtarıldığını gören mahalli sakinleri Gerede Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.