BAŞKAN ALLAR´DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitime geçilmesiyle; Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizami Özalp 100. Yıl İlkokulu ve 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu’ndaki öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti.

Okul bahçesinde oyun oynayan öğrencilerle sohbet eden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; öğrencilere maske takmaları, hijyene dikkat etmeleri, sosyal mesafeye uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Öğretmenler odasında teneffüs saatinde öğretmenlerle hasbihal eden Başkan Allar; “2021-2022 Eğitim Öğretim yılı İlçemize, Ülkemize hayırlı olsun. İnşallah pandeminin etkilerinin en aza indiği ve yok olduğu günleri yaşarız. Çocuklarımız uzun bir süredir ayrı kaldıkları okullarına kavuştular. Bizde öğretmen ve öğrencilerimizin bu sevincine ortak olmak istedik. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen taleplere her zaman olumlu karşılık verdik. Yine imkanlarımız ölçüsünde okullarımızın emrindeyiz. Yeni dönem sağlık ve afiyetle hayırlı olsun’’ dedi.

Okul Müdürleri ve öğretmenlerde Belediye Başkanı Mustafa Allar’a yapılan ziyaretten ötürü teşekkür ettiler.