FATİH METİN´DEN GEREDE´YE ZİYARET
Orjinal Resim

FATİH METİN’DEN GEREDE’YE ZİYARET

 

                         Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçeye ziyarete gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’e İlçede devam eden bazı çalışmaları gezdirdi.

                      Gerede’ye ziyarete gelen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin İlçenin gelişimi ve dönüşümü noktasında Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın çok önemli projelere ve çalışmalara imza attığını dile getirdi. Esentepe Sosyal Tesis, Tarihi Kiliseli Tüccar Han ve Tarihi Arasta da çalışmaların incelenmesinin ardından, okulların açılması ile birlikte yeni binasında eğitim-öğretime başlayan Ramazan Dede Bilgievini ziyaret etti. Bilgievinin kreşini sınıflarını ve imkanlarını çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Fatih Metin Başkan Mustafa Allar’a teşekkürlerini iletti. Belediye Başkanı Mustafa Allar ise; Yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Bilgi ve birikimi ile Bilgi evimiz bünyesinde, Değerler eğitimi, İngilizce, matematik ve çeşitli branşlarda dersler verilirken çocuklarımızı manevi yönden de destekliyoruz. Eğitimlerin yanı sıra zeka oyunları, satranç ve sosyal aktivitelerle de çocuklarımızın öğrenirken eğlenmelerini sağlıyoruz” dedi.

                       Son olarak Başkan Allar; Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin, AK Parti İlçe Başkanımız İsmail Çetin ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte; Esentepe Sosyal Tesis, Tarihi Kiliseli Tüccar Han ve Tarihi Arasta da devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Akabinde; Yeni binasında eğitim-öğretime başlayan Ramazan Dede Bilgievimizi ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza ziyaretlerinden ve İlçemize yaptığı katkılardan dolayı İlçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

                       Ziyaretin ardından; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu'da ki programa katılmak üzere Gerede'den ayrıldı.

 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar
 
Yazılım K7