VALİ ERKAN KILIÇ´TAN GEREDE´YE ZİYARET

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Gerede’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve incelemelerde bulundu.

18.05.2022 tarihinde Bolu Valisi olarak göreve başlayan Bolu Valisi Erkan Kılıç Gerede’ye gelerek kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vali Kılıç ilk olarak Gerede Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Akabinde; Gerede Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Kılıç, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’dan Belediye çalışmaları ve ilçe hakkında bilgiler aldı. Ziyaretler; Tarihi Arasta, Tarihi Kiliseli Tüccar Han, L Tipi ve Açık Cezaevi, Deri Organize Sanayi ve Karma Organize Sanayi ile devam etti. Ziyaretlerin tamamlanması ile birlikte Bolu Valisi Erkan Kılıç ilçeden ayrıldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ’’Bolu Valiliği görevine başlayan Valimiz Erkan Kılıç beyefendi gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; İlçemizde Kaymakamlığımızı ve Belediye Başkanlığımızı ziyaret etti. İlçemiz ve Belediye Projelerimiz hakkında kendisine brifing verdik. Akabinde; Bolu Valimiz Erkan Kılıç, İlçe Kaymakamımız Cengiz Ayhan ve beraberindeki heyet ile birlikte; Tarihi Kiliseli Tüccar Han ve Arasta da devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İlçemiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. L Tipi ve Açık Cezaevi, Deri Organize Sanayi Bölgemizi ve Karma Organize Sanayi Bölgemizdeki Fabrikaları ziyaret ettik. Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, görevinde başarılar diler; zat-ı âline, ailesine, Bolumuza, Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim’’ dedi.