DEMİRCİLER MAH. RİSKLİ ALAN KENTSEL DÖNÜŞÜM KİRA VE TAŞINMA YARDIM DUYURUSU
Orjinal Resim

DEMİRCİLER MAHALLESİ RİSKLİ ALAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ KAPSAMINDA KİRA VE TAŞINMA YARDIMI BAŞVURULARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızca; İlçemiz Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, fay hattı ve fay hattının kuzeyinde taşınmazı olan hak sahiplerinden uzlaşma sağlananlara, 15.01.2023 tarihine kadar taşınmazlarını boşaltmaları için tebligatlar gönderilmiştir. Hak sahipleri veya kiracılar, taşınmazlarını boşalttıktan sonra, kira yardımı veya taşınma yardımı için müracaat edebileceklerdir.

Bu kapsamda; bahse konu riskli alandaki maliklere sahip oldukları tüm bağımsız bölümler için, konut/işyeri teslimine kadar, 48 ayı geçmemek şartı ile aylık 1300 TL kira yardımı yapılacaktır.

İkamet eden maliklere talep etmeleri halinde, 5 aylık kira yardımı tutarı 6500,00 TL defaten ödenecek ve devam eden aydan itibaren de 1300 TL kira yardımı yapılacaktır. Kiracılara ise defaten 2600,00 TL taşınma yardımı yapılacaktır.

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli tarafından, önümüzdeki haftadan itibaren haftanın iki günü (Salı-Perşembe günleri), 10:00-16:00 saatleri arasında, Gerede Belediyesinde hizmet binasında, kira ve taşınma yardımı için bilgilendirme yapılacak ve başvurular alınacaktır.

İlgililere önemle duyurulur.

NOT: İLGİLİ DÖKÜMANLARA AŞAĞIDAKİ EKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

 |  Paylaş  | 
l Dokümanlar
 
Yazılım K7